- Reklama -

VIDEO: Kuriózní zákrok Jaroslava Haláka

- Reklama -

Jaroslav Halák vychytal v pátečním utkání NHL výhru New Yorku Islanders na ledě Floridy 4:3 po samostatných nájezdech. Slovenský gólman zastavil v základní hrací době a v prodloužení dohromady 35 střel, v penaltovém rozstřelu pak zneškodnil dva ze tří nájezdů Panterů.
Navíc si připsal i jeden hodně kuriózní zákrok, který předvedl tři minuty před koncem druhé třetiny za stavu 2:1 pro hosty. Ostrované zrovna hráli v oslabení, když si z levé strany najel do slibné pozice Alexander Barkov a z úhlu vypálil bekhendem.
Po odrazu od vyrážečky puk putoval na Halákovo pravé rameno a málem zapadl do brány. Rodák z Bratislavy však na poslední chvíli a s velkým přispěním paní štěstěny přitlačil kotouč zadní stranou masky k břevnu své svatyně a zabránil tak soupeřovi ve vyrovnání.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -