- Reklama -

VIDEO: Ovečkin zboural nic netušícího soupeře

- Reklama -

Forvard Washingtonu Alexandr Ovečkin je vyhlášeným kanonýrem, ale také občas dohrává souboje ostrými zákroky na hraně pravidel. Jeden takový předvedl ve včerejším utkání na ledě Bostonu, odkud si Capitals odvezli dva body za výhru 2:1 v prodloužení.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Běžela 26. minuta a Kevan Miller u pravého hrazení v obranném pásmu Capitals zpracovával puk. A právě v tom okamžiku narazil Ovečkin nic netušícího zadáka Bostonu tvrdě na mantinel.
Ovečkinův důraz nachytal Kevana Millera ve zranitelné pozici. Osmadvacetiletý rodák z Los Angeles  musel ze zápasu odstoupit a s pochroumaným pravým ramenem putoval do nemocnice. Ovečkina rozhodčí vyloučili na pět minut za vražení na hrazení.
„Byl to normální hokejový souboj o puk,“ sdělil Ovečkin. „Nikdy nechcete být v postavení, aby z toho byl trest, ale rozhodčí mi prostě řekl, že jsem dostal pět minut, protože jsem byl těžší než on,“ doplnil třicetiletý rodák z Moskvy.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -