- Reklama -

VIDEO: Po tvrdém hitu soupeře skončil Enström v nemocnici

- Reklama -

Že je křídelník Pittsburghu Tom Sestito hodně důrazný hokejista předvedl i ve středečním utkání na ledě Winnipegu. Nejprve se v čase 3:35 porval s Chrisem Thorburnem a o deset minut později předvedl hit, kterým poslal do nemocnice Tobiase Enströma.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Zrovna běžela 14. minuta první třetiny, kdy švédský zadák jel do rohu mantinelu pro puk, aby ho vymetl pryč z vlastního obranného pásma. Jenže na záda mu dýchal Sestito a ten ho poslal nekompromisně na mantinel.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Dvaatřicetiletý Enström odnesl tvrdý střet zraněním v obličeji a byl nucen okamžitě odstoupit ze hry. Zákrok pittsburského křídelníka posoudili rozhodčí jako nedovolený a udělili mu pětiminutový trest za napadení zezadu plus vyloučení do konce zápasu.
„Tobias Enström musel být převezen do nemocnice kvůli zlomeninám v oblasti obličeje,“ sdělil po zápase hlavní kouč Tryskáčů Paul Maurice.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -