- Reklama -

VIDEO: Polonahý Kučerov si utahoval z fandů Habs

- Reklama -

Nikita Kučerov přišel na tiskovou konferenci po pátém finálovém zápase s dobrou náladou. Alkohol, který mu proudil v krvi mu k tomu rozvázal ústa.

Polonahý Rus si sedl za stůl a popíjel pivo z plechovky. Přitom kritizoval fanoušky Canadiens, kteří po výhře v předešlém utkání oslavovali v ulicích města, jakoby získali titul.

„Jsem tak šťastný, že jsme vyhráli v Tampě. Nechtěl jsem se vrátit do Montrealu. Jejich fanoušci…no tak! Chovali se jakoby v posledním zápase vyhráli Stanley Cup. Děláte si ze mě srandu? Děláte si ze mě srandu? Jejich finále byla poslední série,“ utahoval su z fandů Habs.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -