- Reklama -

VIDEO: Rask dostal pukem do masky a zápas v Nashvillu tím pro něj skončil

- Reklama -

Finský hokejista Tuukka Rask dostal ve čtvrtečním utkání NHL na ledě Nashvillu pukem do hlavy a musel střídat. Gólman Bostonu odstoupil ze hry ve 13. minutě první třetiny poté, co ho do oblasti čelisti a krku zasáhla tvrdá střela zadáka Predators Romana Josiho.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Byla to rána skutečně jako z děla, po které byl Rask viditelně otřesený a nemohl dál pokračovat ve hře. V brankovišti ho zastoupil Zane McIntyre. Zatím není jasné, jak dlouho bude Rask bostonským Medvědům scházet.
„Sami jste viděli, že ho ta střela trefila do oblasti krku. Necítil se natolik dobře, aby mohl v zápase pokračovat. Uvidíme, jak na tom bude později,“ sdělil po duelu v Bridgestone Arena hlavní kouč Bruins Claude Julien.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -