- Reklama -

VIDEO: Ruská paráda! Kučerov dokonale přechytračil Lehnera

- Reklama -

Nikita Kučerov rozhodl v penaltovém rozstřelu o vítězství Tampy Bay 2:1 na ledě Buffala. Ruský útočník se blýskl hodně povedenou fintou, která pobavila nejednoho fanouška. Moskevský rodák předvedl způsob (ne)zakončení, který dokonale přechytračil gólmana Sabres Robina Lehnera. Ten byl proti hokejovému šprýmu třiadvacetiletého „drzouna“ naprosto bezmocný.


Bude vás zajímat:


„Pořád to zkouší na tréninku, ale nikdy by mě nenapadlo, že si na to troufne i v zápase. Určitě to bude navždy na YouTube, nemůžu se dočkat, až se na to podívám,“ popsal husarský kousek svého spoluhráče útočník Tampy Bay Tyler Johnson.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -