- Reklama -

VIDEO: Ryan Ellis dal vůbec první gól Nashvillu ve finále Stanley Cupu, Subbanovi ho rozhodčí neuznali

- Reklama -

Hokejisté Pittsburghu zdolali v úvodním utkání finále play off NHL Nashville v poměru 5:3. Hostům nepomohl k úspěchu ani přesilovkový gól kanadského obránce Ryana Ellise, který se tak v čase 28:21 postaral o vůbec první trefu Predátorů ve finále Stanleyova poháru v klubové historii.


Bude vás zajímat:


Moc nechybělo a z premiérové trefy Nashvillu v závěrečné sérii nadstavbové části soutěže se mohl radovat Ellisův spoluhráč P.K. Subban. Kanadský zadák v úvodu osmé minuty první třetiny překonal gólmana Matta Murrayho, jenže šéf střídačky Penguins Mike Sullivan sáhl po „trenérově výzvě“ a rozhodčí po zhlédnutí videa gól neuznali kvůli postavení mimo hru!

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -