- Reklama -

VIDEO: Schmaltzovi vypadl nůž z brusle a měl co dělat, aby se dostal na střídačku

- Reklama -

Kuriózní situace vznikla na ledě chicagské arény United Center během čtvrtečního utkání mezi Blackhawks a Anaheimem. Forvard domácího celku Nick Schmaltz po jednom ze soubojů v blízkosti modré čáry ztratil nůž na brusli a měl, co dělat aby se dostal zpět na střídačku.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


V úvodní minutě druhé třetiny se Schmaltz vřítil středem kluziště do obranného pásma soupeře, kde mu ale zatarasil cestu důrazný zadák Kačerů Josh Manson. Po jeho zákroku ztratil Schmaltz rovnováhu, upadl na led, a když se z něj vzápětí zvedal, zjistil, že nemůže bruslit.
Jelikož rozhodčí nechali hru pokračovat, měl jednadvacetiletý Američan hodně omezené možnosti, jak se rychle dostat z ledu. Naštěstí mu přišel na pomoc ruský útočník Artěmij Panarin. Jak to celé probíhalo si můžete prohlédnout v přiloženém videu.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -