- Reklama -

VIDEO: Siréna a chaos! Chára odstartoval hromadnou šarvátku

- Reklama -

Sobotní zápas mezi Bostonem a Tampou Bay byl ultimátním hokejovým zážitkem plným emocí.
Napětí vygradovalo ke konci druhého dějství za stavu 3:1 pro Bolts, kdy se hráči Bruins těšili z gólu. Rozhodčí ale rozpažili a hra pokračovala. Kapitán domácích Zdeno Chára se následně snažil eliminovat útočný pokus Nikity Kučerova, akci však ukončil zvuk sirény, který oznamoval gól. Přesný zásah byl zpětně potvrzen z videokabiny v Torontu.

Nové kousky! Buď fandou i po setmění

Chára přesto pokračoval v činnosti, když po návratu z obranného pásma započal potyčku s Patrickem Maroonem, při níž jej Anthony Cirelli krosčekoval k ledu. Do strkanice se posléze zapojil další Slovák Erik Černák či Čech Ondřej Kaše.
Chára dostal pětiminutový trest, přičemž celkem bylo za daný incident rozdáno 54 trestných minut.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -