- Reklama -

VIDEO: Tohle byl dokonalý knokaut! Ritchie sundal jediným úderem Rozsívala

- Reklama -

Ve 46. minutě nočního utkání NHL mezi Anaheimem a Chicagem se odehrál jeden nesportovní moment, jehož hlavními aktéry se stali dva hráči – Michal Rozsíval a Nick Ritchie.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Český obránce u zadního mantinelu hodně nevybíravým krosčekem zezadu uzemnil ofenzivní choutky kanadského útočníka Coreyho Perryho, což mu rozhodně nemohlo jen tak projít.
Ostrý zákrok na kanonýra Anaheimu se rozhodl potrestat Nick Ritchie. Nutno podotknout, že zcela oprávněně. Rozsíval sice na výzvu křídelního forvarda kalifornského celku k férové bitce nereagoval, přesto inkasoval ránu pěstí do obličeje, po které se jako podťatý poroučel k zemi.
Pro oba hráče následně zápas skončil. Zatímco napadený Rozsíval skončil v péči lékařů svého týmu, Ritchie dostala trest do konce utkání. Jeho prohřeškem se zřejmě bude zabývat i disciplinární komise.
„Michal utrpěl zranění v horní části těla. Nemělo by však být vážnější povahy,“ sdělil po zápase trenér Blackhawks Joel Quenneville.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -