- Reklama -

VIDEO: Wideman krosčekoval rozhodčího. Tahle rána musela bolet

- Reklama -

Čárový rozhodčí Don Henderson si v zápase na ledě Calgary užil pořádně krušné chvilky. Obránce Flames Dennis Wideman ho totiž ve 32. minutě krosčekem zezadu srazil na led. Nic netušícího arbitra musela tahle rána pořádně bolet.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Těsně před tímto incidentem naremploval Widemana nahrazení křídelník Nahsvillu Miikka Salomäki. Rodák z Kitcheneru to očividně neunesl a při návratu na střídačku dal hodně nevhodným způsobem průchod svým emocím.
„Jen jsem se snažil dostat pryč z ledu. Na poslední chvíli jsem zvedl oči a uviděl jsem ho. Už jsem se mu nemohl vyhnout,“ obhajoval se Wideman během pozápasového rozhovoru pro televizní stanici Sportsnet.
Rozhodčímu si prý potom omluvil. „Jsem už v NHL několik let a ke každému rozhodčímu jsem se choval s nejvyšším možným respektem. Nikdy bych se úmyslně nepokusil udeřit čárového nebo hlavního,“ řekl dvaatřicetiletý veterán.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -