- Reklama -

VIDEO: Zákeřný Crosby? Hvězda Pens neobvykle zbrzdila soupeře

- Reklama -

Zuřivý výraz ve tváři a náznaky zákeřnosti? I takový byl v neděli pohled na Sidneyho Crosbyho.
Kapitán Pittsburghu si ve vyhecovaném souboji s Washingtonem vybral slabší chvilku, když se ve 14. minutě druhého dějství snažil ze střídačky vytrhnout hůl T.J. Oshiemu.
Fanda NHL
Své snahy hodit sokovi klacky pod nohy se nevzdal ani po příjezdu čárového sudího a tak přišel dvouminutový trest za nedovolené bránění ve hře.
Hvězdný Tučňák si však své řekl i po zápase.
„Byla to jeho vina,“ cituje jej Seth Rorabaugh z portálu TribLive.
„Myslím, že dobře věděl, co tam se svou hokejkou dělal. Můžete se na to sami podívat,“ narážel Crosby na fakt, že se Oshieho hůl dotkla jeho ramene.
Tihle dva se přitom do sporu nedostali poprvé. Během play-off 2016 uštědřil Oshie Crosbymu během hromadné mely dokonce několik ran pěstí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -