- Reklama -

VIDEO: Zákeřný Wilson vyprovokoval Pastrňáka k souboji

- Reklama -

Fanshop týmu
Tom Wilson se v pondělí nedostal zrovna do sváteční nálady.
Útočník Capitals byl ke konci třetího dějství ostře sledovaného duelu s Bruins vyloučen za napadení forvarda Davida Pastrňáka. Čecha nejdříve píchl nesportovně holí do slabin a poté si oba hráči vyměnili až do zásahu sudích několik úderů.
V bitce se snažil Pastrňákovi pomoci Brad Marchand, což nakonec vyústilo v proměnu kluziště TD Garden v dějiště hromadné potyčky.
Havířovský rodák byl počastován dvěma minutami, oproti sokovi ale zápas dohrál.
Napětí neopadlo ani po Pastrňákově návratu z trestné lavice, když dvě minuty před závěrečnou sirénou útočník Caps T.J. Oshie tvrdě narazil Charlieho McAvoye na mantinel. Zatímco zadák Bruins se odebral po ataku do kabin, Oshie pokračoval bez trestu až do konce střetnutí.
Více radosti měli nakonec hokejisté Bostonu, kteří mač ovládli poměrem 7:3.

Pastrňák vs Wilson:

Oshie vs McAvoy:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -