- Reklama -

VIDEO: Zranění Bena Bishopa a Tylera Johnsona

- Reklama -

V první třetině úvodního utkání třetího kola play off National Hockey League přišla Tampa Bay o dvě velké opory týmu. Zápas skončil už ve 13. minutě pro gólmana Bena Bishopa, který si poranil nohu a hrací plochu opouštěl na nosítkách. V brankovišti ho nahradil Rus Andrej Vasilevskij.
„Doufáme v to nejlepší,“ komentoval zranění svého svěřence trenér floridského celku Jon Cooper. „Byl s tím na rentgenu a naštěstí tam žádná zlomenina není,“ dodal.

Kromě Bishopa přišly Blesky na část zápasu také o centra elitní útočné formace Tylera Johnsona, jenž si v posledních sekundách první třetiny poranil pravé koleno po střetu s Chrisem Kunitzem. Po ošetření se ale v polovině druhého dějství vrátil na led a zápas dohrál.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -