- Reklama -

VIDEO+FOTO: Blues navštívili Bílý dům, na řadu přišly Trumpovy vtipy i faux pas

- Reklama -

Vítězové Stanley Cupu 2019, hokejisté St. Louis, v úterý navštívili Bílý dům, kde je přivítal prezident Spojených států Donald Trump.



Ceremonie se konala na vysoké úrovni, kterou nenarušilo ani faux pas se jménem kapitána Alexe Pietrangela. To bylo nad síly pracovníka prezidentovy kanceláře, který jej vyslovoval jako puh-TRAN-geh-loh.

- Reklama -


Trump si očividně hodně rozuměl s gólmanem Jordanem Binningtonem.


Nejmocnější muž světa si poté vzal na mušku hráčské agenty. „…Sedí na posteli, váží 150 kilo a stěžují si, že dnes nehrajete dostatečně dobře…“


Návštěvy Bílého domu šampióny velkých severoamerických soutěží jsou v USA tradicí, během Trumpova působení je však vítězové NFL a NBA převážně ignorují. Zástupci MLB a NHL pozvánky zatím i nadále vítají.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -