- Reklama -

Vrána musí na operaci

- Reklama -

Útočník Detroitu Jakub Vrána absolvuje operace ramene. Nepříjemnou novinu sdělil médiím kouč Jeff Blashill, jenž konkretizoval, že se z ní bude Čech zotavovat minimálně čtyři měsíce.

25letý Vrána utrpěl zranění na prvním tréninku po příchodu do kempu Red Wings. Tahle sezóna měla být první v dresu michiganského celku.

Detroit získal Vránu před před poslední přestupovou uzávěrkou od Washingtonu. Do týmu ihned zapasoval, když si v 11 kláních nasbíral 11 bodů. V létě s týmem podepsal novou tříletou smlouvu za 15,75 miliónů.

Skvělý bruslař Vrána odehrál celkem v NHL ve Washingtonu a Detroitu 295 zápasů a zaznamenal v nich shodně 84 gólů a 84 nahrávek. Česko reprezentoval na posledních dvou mistrovství světa a měl velkou šanci zúčastnit se únorových olympijských her v Pekingu, na které se po odmlce v Pchjongčchangu 2018 vrátí hokejisté z NHL.

- Reklama -

 

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -