- Reklama -

Vrátí se NHL do Connecticutu?

- Reklama -

Guvernér Connecticutu Ned Lamont v pátek uvedl, že se plánuje sejít s komisionářem NHL Garym Bettmanem, aby projednali možnosti přestěhovat Arizonu Coyotes do Hartfordu.

Lamont novinářům sdělil, že už vedení NHL kontaktoval a doufá, že se střetnutí zrealizuje někdy během příštího týdne.

„Toto je skvělý hokejový stát a skvělé hokejové město. Důkazem toho byla vášeň, kterou máme k Whalers už dlouhá léta…Myslím si, že tu můžeme garantovat silný trh a vládu, která je připravená být partnerem,“ řekl Lamont.

Řeči o stěhování Yotes nabrali na obrátkách poté, co veřejné referendum v arizonském Tempe odmítlo realizaci projektu, který zahrnovala i novou arénu pro NHL (čtěte ZDE).

- Reklama -

Connecticut neměl tým NHL od roku 1997, kdy se Whalers přestěhovali do Severní Karolíny. Aktuálně nedisponuje ani halou stavěnou pro hokej.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -