- Reklama -

Výsledky: Nečas nasázel dva góly a byl vyhlášen první hvězdou utkání

- Reklama -

Montreal 0:4 Toronto (0:0, 0:3, 0:1)

stav série: 3:1 pro Toronto

Branky a nahrávky: 22. W. Nylander (Galchenyuk, Kerfoot), 33. Spezza (Galchenyuk, Muzzin), 35. J. Thornton (Spezza, Kerfoot), 57. Galchenyuk (Kerfoot)

Československá stopa v utkání
Tomáš Tatar (MTL) – 0+0, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 15:56

Tři hvězdy utkání
1. Jason Spezza (TOR) 1+1
2. Alex Galchenyuk (TOR) 1+2
3. Jack Campbell (TOR) 32 zák., úspěšnost 100%

- Reklama -

Montreal Canadiens: Price (Allen) – S. Weber (C), Chiarot, Petry, Edmundson, Merrill, Kulak – J. Anderson, Kotkaniemi, Byron (A) – Gallagher (A), Danault, Tatar – Caufield, Suzuki, Toffoli – Perry, E. Staal, Armia.

Toronto Maple Leafs: J. Campbell (Andersen) – Brodie, Rielly (A), Holl, Muzzin, Bogosian, Dermott – Marner (A), Matthews (A), Hyman – W. Nylander, Kerfoot, Galchenyuk – Simmonds, Engvall, I. Michejev – Spezza, Brooks, J. Thornton.

Carolina 3:2 pp Nashville (1:1, 0:1, 1:0 – 1:0)

stav série: 3:2 pro Carolinu

Branky a nahrávky: 15. Nečas (D. Hamilton), 53. Nečas (Slavin), 63. J. Staal – 12. Trenin (Josi), 21. Trenin (Sissons)

Československá stopa
Martin Nečas (CAR) – 2+0, 3 střely na branku, TM 0, čas na ledě 15:58

Tři hvězdy utkání:
1. Martin Nečas (CAR) 2+0
2. Jordan Staal (CAR) 1+0
3. Alex Nedeljkovic (CAR) 23 zákroků

Diváci: 12 000

Carolina Hurricanes: Nedeljkovic (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, Hakanpää, Bean – T. Teräväinen, Aho, A. Svečnikov – Nečas, Trocheck, Niederreiter – Fast, J. Staal (C), Foegele – B. McGinn, Lorentz, Martinook (A).

Nashville Predators: Saros (Rinne) – A. Carrier, Josi (C), Ellis (A), Ekholm (A), Benning, Harpur – Duchene, Johansen, F. Forsberg – Kunin, Mikael Granlund, Tolvanen – Cousins, Haula, Järnkrok – Jeannot, Sissons, Trenin.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -