- Reklama -

Výsledky: Vegas ovládlo sedmý duel proti Minnesotě

- Reklama -

Vegas 6:2 Minnesota (1:1, 3:1, 2:0)

stav série: 4:3 pro Vegas

Branky a nahrávky: 6. Janmark (Holden, N. Roy), 23. Hague (W. Karlsson), 28. Pacioretty (Stephenson, Theodore), 34. Whitecloud (Theodore, Stephenson), 53. Janmark (N. Roy), 57. Janmark (N. Roy, Pietrangelo) – 17. Parise (J. Eriksson Ek, Suter), 25. Kaprizov (Zuccarello, Spurgeon)

Tři hvězdy utkání
1. Mattias Janmark (VEG) – 3+0
2. Max Pacioretty (VEG – 1+0
3. Zach Whitecloud (VEG) – 0+1

Diváci: 12 156

- Reklama -

Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Lehner) – Martinez, Pietrangelo, Holden, Theodore, Hague, Whitecloud – Pacioretty, Stephenson, Mark Stone – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Janmark, N. Roy, Tuch – W. Carrier, P. Brown, Reaves.

Minnesota Wild: Talbot (Kähkönen) – Suter, Spurgeon, Brodin, Dumba, Cole, Addison – Greenway, J. Eriksson Ek, M. Foligno – Kaprizov, V. Rask, Zuccarello – Parise, Hartman, Fiala – Bonino, Sturm, Bjugstad.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -