- Reklama -

Washington má posvíceno na někdejšího kouče Preds

- Reklama -

Capitals si hledají nového trenéra a mezi přední adepty na post patří podle zákulisních informací také Peter Laviolette. Washington už měl požádat Predators o povolení jednání a klub z Tennessee měl požadavku vyhovět.
Caps vyhodili předešlého kouče Todda Reirdena poté, co byl celek vyřazený z prvního kola letošního play-off. Reirden strávil na lavičce dvě sezóny, přičemž v obou s mužstvem neprošel přes úvodní kolo vyřazovacích bojů.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

Laviollette dostal v Nashvillu výpověď v lednu po šesti letech v klubu. Jeho největším úspěchem bylo finále Stanley Cupu. Kontrakt má platný do konce ročníku 2020/21 a Predators mu musí vyplatit 2,5 miliónů dolarů, pokud si nenajde nové místo.
55letý Američan je hlavním trenérem v NHL od roku 2001, přičemž vedl také Isles, Canes a Flyers. Carolinu a Philadelphii dovedl do finále a s Hurricanes získal v roce 2006 Stanley Cup. Celkem má v lize bilanci 637-425-123.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -