- Reklama -

Washington zvažuje angažmá Evandera Kanea

- Reklama -

Washington se podíval na možnosti angažování útočníka Evandera Kanea, který je aktuálně neomezeným volným hráčem. Informaci přinesl Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet.

„Další tým, který o tom momentálně diskutoval a zvažoval to, jsou Capitals. Nic tam ale není hotové, žádný kontrakt ani nic podobného,“ uvedl Friedman.

Kane se stal volným hráčem 9. ledna poté, co jeho žraločí angažmá ukončili Sharks pro porušení podmínek smlouvy a porušení karantény AHL.

Již dříve v tomto měsíci přiznal generální manažer Edmontonu Ken Holland, že hovořil s agentem kontroverzního forvarda a řekl, že věří „ve druhé šance“.

- Reklama -

Kane může podepsat smlouvu s novým týmem navzdory tomu, že NHLPA podala stížnost na způsob, jakým Sharks předchozí kontrakt ukončili.

Potenciální zájemci momentálně vyčkávají, protože hráč je pod vyšetřováním NHL, které by mu mohlo vynést další suspendaci. V úvodu sezóny byl suspendovaný na 21 utkání, když falšoval doklad o očkování.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -