- Reklama -

Wild potvrdili Evasona v roli hlavního kouče

- Reklama -

Dean Evason byl v pondělí jmenován šéfem lavičky Minnesoty. Stal se tak pátým hlavním trenérem na plný úvazek v historii franšízy.
55letý Kanaďan podepsal dvouletou smlouvu, která potrvá až do konce sezóny 2021/22.  Evason zastával už pozici prozatímního hlavního kouče poté, co klub v únoru vyhodil Brucea Boudreaua.


„Dean odvedl jako náš dočasný trenér skvělou práci a tuhle příležitost si zasloužil,“ okomentoval podpis generální manažer Bill Guerin. „Těším se, až budu sledovat náš tým pod jeho vedením.“
Před přerušením ročníku 12. března zaznamenal Evason s celkem bilanci 8-4-0. Jedná se o jeho druhý ročník v Minnesotě, když se připojil k týmu jako asistent v červnu 2018. Předtím koučoval v AHL.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -