- Reklama -

William Karlsson (téměř) dosáhl svého

- Reklama -

Fanda NHL
Vegas a William Karlsson se v sobotu dohodli na novém ročním kontraktu v hodnotě 5,25 mil. dolarů. Obě strany se na poslední chvíli vyhnuli arbitrážnímu řízení.
Švédský rodák se příští léto stane opět chráněným volným hráčem.


Pětadvacetiletý útočník si původně nárokoval 6,5miliónový plat, zatímco Golden Knights mu byli ochotni nabídnout jen 3,5 miliónů. Hokejista se tak ve výsledné shodě hodně přiblížil svému požadavku.
Karlsson má za sebou výjimečný ročník, v němž odehrál 82 zápasů základní části s bilancí 43 gólů a 35 asistencí. Ve 20 soubojích play-off přidal dalších sedm přesných zásahů a osm přihrávek.
Z TÁBORA KNIGHTS: Rytíř Reaves: netrápí nás velká ega, máme na to vyhrát Stanley Cup
V předešlých 183 duelech své kariéry v NHL, v nichž hájil barvy Anaheimu a Columbusu, přitom dohromady nasbíral jen 50 bodů.
Posledním nepodepsaným hokejistou Vegas pro příští sezónu nyní zůstává už jen bek Shea Theodore.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -