- Reklama -

Winter Classic 2018 se pravděpodobně uskuteční v Queensu. Měli by se v něm představit Sabres proti Rangers

- Reklama -

Podle zámořských zdrojů (více ZDE) se novoroční duel pod širým nebem známý jako Winter Classic v roce 2018 pravděpodobně uskuteční v Queensu, v jednom z pěti newyorských obvodů. Zápas mezi Buffalem Sabres a New Yorkem Rangers by se měl odehrát na stadionu Citi Field, domácím stánku baseballového klubu New York Mets.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Winter Classic v New Yorku dosud neproběhlo, na rozdíl od dvou soubojů Stadium Series, v jejichž rámci se Jezdci v lednu 2014 na Yankee Stadium představili proti New Jersey Devils a New Yorku Islanders. Kromě toho si Rangers zahráli i ve Winter Classic v roce 2012 ve Philadelphii.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Buffalo v roce 2008 hostilo historicky první vydání „Zimní klasiky“ na Ralph Wilson Stadium (dnes New Era Field), ve kterém se střetlo s Pittsburghem.
Pokud ve Winter Classic 2018 tato mužstva nastoupí, byli by Šavle uváděni jako domácí tým s ohledem na fakt, že Rangers jsou smluvně zavázáni hrát všechny domácí zápasy v Madison Square Garden.

- Reklama -
Jan Kadeřábek
Narozen v roce 1993. Absolvent bakalářského oboru Marketingová komunikace a PR na FSV UK. V současnosti studuju žurnalistiku, první ročník magisterského oboru. O hokej se zajímám od 8 let. Díky dlouholetému zájmu o NHL jsem se rozhodl napsat bakalářku na téma „Marketing NHL v letech 2005–2015“. Kanadsko-americká soutěž mě fascinuje především svou úžasnou historií. Aktivně se věnuji karate a běhu, rád čtu a jsem velkým fanouškem rockové hudby, především Guns N‘ Roses, Bruce Springsteena, Rolling Stones, U2, Kiss, Bon Jovi a dalších. Jsem autorem knihy Guns N' Roses: Příběh nejslavnějšího turné, která vyšla v září 2016. Publikace se zabývá nejúspěšnějším obdobím kapely, roky 1989 až 1994.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -