- Reklama -

Yotes mají velké plány

- Reklama -

Po osmihodinovém střetnutí na zasedání městského zastupitelstva v arizonském městě Tempe, které zahrnovalo prezentaci s účastí hráčů Coyotes, získal klub NHL konečně to, co chtěl – souhlas se započetím jednání s Tempe o výstavbě nové arény.

Nyní nastává další fáze, která by měla hokejový klub přiblížit k vybudování svého nového stálého domova. Ten hledají poté, co se město Glendale rozhodlo ukončit stávající nájemní smlouvu. Yotes tak byli nuceni dočasně se přestěhovat do univerzitní haly s kapacitou 5 000 diváků.

Coyotes plánují vystavět blízko centra města projekt za téměř dvě miliardy dolarů, který by zahrnoval novou arénu, obchodně-zábavnou oblast a byty. Prezident klubu Xavier Gutierrez doufá, že se obě strany dopracují k dohodě do konce tohoto roku.

Vedení klubu plánuje zafinancovat celý projekt ze soukromých zdrojů a doufá, že pozemek se mu od města podaří odkoupit.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -