- Reklama -

Z angažmá ve Philly jsem nadšený, říká Kevin Hayes

- Reklama -

V létě byl jedním z nejžádanějších hráčů na trhu. Philadelphia získala jeho práva na začátku června od Winnipegu a nedlouho poté se Kevin Hayes Letcům upsal na sedm let. Smlouva má hodnotu 49, 98 milionu dolarů s ročním cap hitem 7, 14 milionu.



Je zřejmé, že útočník, který strávil čtyři roky na Boston College a poté skoro pět sezón v dresu New York Rangers, bude muset ve Philly dokázat, že si takové peníze zaslouží.
Gratuluji k nové smlouvě. Jak se vám ve Philly zatím líbí?
Všechno je super – město, klub, hráči, trenéři i zaměstnanci. Všichni se ke mě chovají skvěle. Já jsem chtěl hlavně do vítězného týmu. Ve Philadelphii je výborné jádro zkušenějších hráčů a taky dost zajímavých mladíků, což je dobrý mix. Mám možnost si tu zahrát s opravdu dobrými hráči. Jsem z toho vážně nadšený.
Jak jste si zvykl na nové prostředí a kouče?
AV byl jedním z důvodů, proč jsem podepsal právě zde. Jsem celkem zvyklý na styl, jaký teď praktikujeme, což je pro mě fajn. Určitě mi to hodně pomáhá.
Fanshop týmu
V sestavě máte taky jednoho českého hráče. Už jste dostatečně poznal Jakuba Voráčka?
Je neuvěřitelný. Jake je hrozně pohodový kluk. V kabině se stará o své spoluhráče a vedle toho na sobě taky tvrdě pracuje. Tady to s ním bylo moc fajn, je s ním vážně zábava.
Jak se těšíte na večerní duel?
Určitě to bude dobrý zápas a pro nás to bude velká zábava. Je zajímavé si zahrát v jiné zemi, ale jakmile vyjedeme na led, je to jen další zápas. Hraje se o dva body a snad je získáme my.

- Reklama -
Roman Blaha
Senior hockey writer at nhlnews.cz. Teacher, speaker, father of two. Vancouver 2010 volunteer. Best hockey ever: Canada Cup '87. Favourite players: Wayne Gretzky, Steve Yzerman.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -