- Reklama -

Z kata popraveným. Reinhart si naběhl a rozzlobil novináře

- Reklama -

Sam Reinhart dostal sám sebe do nepříjemné pozice. Útočník Sabres se po úterní vysoké prohře s Coloradem pustil do svých spoluhráčů za neplnění pokynů, ve čtvrtek pak ale byl pod palbou on sám.
„V tomto bodě to vše padá na hráče. Systémy a plány jsou nastavené tak, aby nám dali šanci na úspěch. Chlapci musí vyžadovat víc sami od sebe a mnoho z nich potřebuje čertovsky zabrat,“ řekl v návaznosti na debakl 1:6.
Fanda NHL
O dva dny později ale svých slov pravděpodobně litoval.
Reinhart na konci první třetiny čtvrtečního duelu s Detroitem naháněl Dylana Larkina, avšak posléze zvolnil a forvard Red Wings mohl skórovat těsně před sirénou. Soupeř nakonec utkání opanoval 4:3 po nájezdech a jedním z terčů zloby fanoušků se stal pochopitelně i Reinhart.
Ten byl po střetnutí natolik rozladěný, že odmítal zodpovídat dotazy novinářů.
„Je to ten druh bekčekingu, který váš tým potřebuje?“ ptal se 24letého Kanaďana Mike Harrington z deníku The Buffalo News. „Vypadalo to, jako byste nechal svůj tým na holičkách.“
Hráč se štiplavé otázce jen pousmál. „Nemyslím si, že právě teď budu tohle hodnotit,“ odpověděl stroze.


Sabres ztratili páté z posledních šesti klání a na play-off ztrácí už deset bodů. Bídné výsledky, kterou vedou k deváté sezóně za sebou bez play-off, nenechávají chladného ani zmíněného žurnalistu.
„Buffalo je od 1. listopadu s bilancí 14-21-6 30. týmem v lize, přičemž horší jsou už jenom Red Wings (9-30-3). Ale média jsou příliš tvrdá a měla by nechat ubohé chlapce o samotě,“ rýpl si Harrington na svém twitterovém účtu.
K výkonnostnímu propadu se vyjádřilo také vedení klubu. „(Hráči) jsou frustrovaní. Chtějí lepší výsledky. Chápu i zklamání našich fanoušků,“ řekl pro rozhlasovou stanici WGR generální manažer Jason Botterill.
Jednu z posledních šancí zabojovat o vyřazovací fázi ročníku bude mít západonewyorský celek z pátku na sobotu proti Rangers. Pokud padne, klesnou jeho šance ještě hlouběji.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -