- Reklama -

Z ostudy kabát? Tohle jste v NHL ještě neviděli

- Reklama -

Arizona se stala terčem posměšků, když se odhalilo, že bude hrát v hale s kapacitou 5 000 diváků. Na kompromisy se musí připravit i hráči.

Už začátkem října vyšly na světlo světa informace, že po návštěvě univerzitní Mullett Arény měli hráči Yotes smíšené pocity a to navzdory tomu, že klub do ní vrazil milióny dolarů, aby splňovala ligové požadavky.

Coyotes museli odehrát první zápasy sezóny u soupeřů, aby se dala hala dokončit. Už v pátek v ní uvidíme klání proti Winnipegu. A hlavně soupeře nepotěší, že se hala ještě nedokončila. Budou se tak muset vyrovnat s provizorními podmínkami.

Ve středu se objevilo video, které zachytává prostor určený pro hosty v prvních čtyřech zápasech NHL v hale. Šatna a tréninkové oblasti budou oddělené jen závěsy. Kromě Jets si to vychutnají i Rangers, Panthers a Stars. V prosinci by mělo být vše připravené.

- Reklama -

Coyotes investovali do haly 19,7 mil. dolarů a s univerzitou mají smlouvu o nájmu do konce ročníku 2024/25 s opcí na sezónu 2025/26. Mezitím by chtěl tým postavit novou arénu v arizonském městě Tempe.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -