- Reklama -

Zamíří Giroux do Kanady?

- Reklama -

Edmonton je mezi týmy, které se zajímají o služby útočníka Claudea Girouxe, který se může stát 13. července nechráněným volným hráčem. Informaci přinesl Pierre LeBrun ze stanice TSN.

Kanadský tým se snaží myslet na plán B a zkušeného forvarda by se pokusil získat, pokud by nedokázal podepsat novou smlouvu s útočníkem Evanderem Kanem, který je také potenciálním nechráněným volným hráčem.

Giroux byl v uplynulé sezóně vyměněný do Floridy poté, co strávil 15 let u Flyers. LeBrun tvrdí, že mezi hráčem a Panthers je stále zájem o prodloužení spolupráce.

Pro Floridu by mohlo být problémem to, že má v platovém rozpočtu jen něco málo více než tři milióny dolarů a upsaných jen 17 hráčů.

- Reklama -

Giroux je jednou z největších ryb na hráčském trhu, když je ve 34 letech stále efektivní. V posledním ročníku odehrál 75 utkání a získal 65 bodů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -