- Reklama -

Zemětřesení u Islanders, ďábel Lamoriello převzal otěže

- Reklama -

Fanshop týmu
Lou Lamoriello nelenil a krátce po nástupu k Islanders si své působiště přetvořil k obrazu svému.
Ostrované v úterý informovali, že vyhodili z funkcí generálního manažera Gartha Snowa a hlavního trenéra Douga Weighta. Snowovu pozici pak převezme – kdo jiný než – Lamoriello.

„Měli jsme schůzky a pohovory v rámci dvou týdnů, které jsem tu strávil,“ řekl bývalý Ďábel Lou, který byl nedávno jmenovaný do pozice ředitele pro hokejové operace. „Myslím si, že je tu potřebná změna kultury…a oni tomu rozumí.“


Snow i Weight by měli v klubu i nadále působit, přestože zatím není známé na jakých místech. Nyní je pro Lamoriella prioritou najít nového kouče. „Chceme získat toho nejlepšího,“ vytyčil si dlouholetý hokejový funkcionář jasný cíl.
Jeho dalším významným úkolem bude také podpis nové smlouvy s Johnem Tavaresem, který se může stát v červenci neomezeně volným hráčem.

Snow pracoval jako prezident a generální manažer Newyorčanů od roku 2006 a Isles se pod jeho vedením dostali do play-off pouze čtyřikrát. Weight byl trenérem v posledních dvou ročnících, v průběhu sezóny 2016/17 převzal pozici po Jacku Capuanovi.
Titulní foto: mr_t_77 / flickr.com

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -