- Reklama -

Žhavé novinky těsně před otevřením trhu: Panarin na rozcestí, McElhinney má favorita

- Reklama -

Fanda NHLUž za několik hodin se otevře letošní volný hráčský trh. Sportovní média jsou napnutá, spekulacemi se to jen hemží. Situaci pro vás sledujeme a ještě před definitivním startem oficiálních podpisů pro vás přinášíme poslední dávku zákulisních drbů.
Zkušený útočník Corey Perry je po vyplacení ze smlouvy od Anaheimu podle všeho jednou nohou v Dallasu. Měl by mít na stole jednoletý kontrakt na 1,5 milionu dolarů.
Největší útočná hvězda letošního trhu, Arťemij Panarin, dostal na poslední chvíli skvělou nabídku od svého dosavadního zaměstnavatele z Columbusu (Psali jsme ZDE). Nicméně podle Derren Dreger z TSN se rozhoduje mezi dvěma týmy z New Yorku – Rangers a Islanders.


Brankář Curtis McElhinney, který letos oživil svoji kariéru v Carolině Hurricanes podobně jako Petr Mrázek by měl v nejbližších hodinách podepsat smlouvu v Tampě Bay. Stal by se tak zkušeným náhradníkem Andreje Vasilevského.


O tzv. offer sheet jsme nedávno PSALI. Jedním z hokejistů, kterého by se mohl někdo pokusit tímto způsobem přetáhnout, je Sebastian Aho z Caroliny. GM Hurricanes Don Wadell ale vyslal jasný signál – máme dostatek prostoru pod platovým stropem a dorovnáme jakoukoliv nabídku.


Podle některých zdrojů se Maple Leafs poté, co neuspěli v jednáních s Coreym Perrym, rozhodli zaměřit na Jasona Spezzu, pro kterého by to byl návrat domů. Hovoří se o jednoleté dohodě za ligové minimum (700 tisíc dolarů).

- Reklama -


Ottawa Senators by měla za několik málo hodin oznámit podpis dvou bývalých hráčů Toronta – Rona Hainseyho a Tylera Ennise.


Přes dva metry měřící obránce Tyler Myers by po Winnipegu a Buffalu měl zamířit do svého třetího působiště v rámci NHL. Podle posledních informací se blíží dohodě s Vancouver Canucks.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -