- Reklama -

Zklamaný Spezza se na led nedostal

- Reklama -

Debut Jasona Spezzy v dresu Toronta se odkládá.
36letý veterán seděl během středečního úvodního zápasu proti Ottawě na lavičce jako zdravý náhradník.
„Vždy chcete být součástí těchto utkání,“ cituje hráčova slova agentura Canadian Press. „Lhal bych, kdybych řekl, že nejsem zklamaný. Zároveň jsem však také profesionál.“


„Trochu jsem s ním o tom mluvil a vysvětlil mu, proč k tomu došlo…budeme točit několik kluků,“ uvedl pro TSN hlavní kouč Mike Babcock.
Ten k situaci dodal, že Spezza bude hrát v příštím duelu. Potřebuje podle něj ještě zapracovat na hře v oslabení.
„On je trenér a on rozhoduje o sestavě. Musím se smířit s tím, co chce on,“ sdělil Spezza Kristen Shiltonové ze stanice TSN.
Torontský rodák podepsal v létě s Maple Leafs jako volný hráč roční kontrakt na 700 tis. dolarů poté, co odmítl několik lukrativnějších nabídek. Předtím působil pět sezón v Dallasu, kde zastával roli alternujícího kapitána.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -