- Reklama -

Zlá krev ve Winnipegu. Enström opustil Jets předčasně

- Reklama -

Fanshop týmu
Tobias Enström se v záři reflektorů nikdy nevyžíval, proto není žádným velkým překvapením, že opustil Jets bez větších proslovů. Podle informací deníku Winnipeg Sun se navíc nejednalo o rozchod v dobrém.
Švédský veterán, který je spolu s Bryanem Littlem nejdéle působícím hráčem v klubu, zastával v rozhodujícím pátém zápase finále Západní konference roli zdravého náhradníka. A právě tato nechtěná pozice má být důvodem, proč se rozhodl dát Winnipegu vale dříve, než původně měl.

Třiatřicetiletý obránce údajně hrál v sérii s Vegas se zlomeným žebrem, i tak jej ale mělo rozhodnutí hlavního trenéra rozhněvat.
Hokejisté Jets měli poslední společný den naplánován na úterý, kdy se střetli s trenéry a managementem. Enström však na setkání, jež bylo oficiální rozlučkou se sezónou, chyběl a přítomní žurnalisté dostali zprávu, že už je dávno pryč.
Pro Enströma se jednalo o poslední ročník v jeho pětiletém kontraktu. Ve 43 zápasech zaznamenal šest bodů, většinu sezóny mu k jeho smůle stěžovala zranění.
Winnipeg se poprvé ve své historii probojoval mezi čtyři nejlepší celky soutěže, když postupně vyřadil Minnesotu a Nashville. Stopku mu vystavili až Golden Knights, kterým podlehl 1-4 na zápasy.
Titulní foto: clyde / flickr.com

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -