- Reklama -

Zlobivý hoch plánuje návrat do Edmontonu

- Reklama -

Poté, co strávil rok v Evropě, uvažuje Jesse Puljujärvi o svém návratu do NHL.
Připomínáme, že hráč loni požádal Oilers o trejd, nyní však svá prohlášení směrem k Edmontonu změkčuje.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

„Nikdy nemůžete říkat ‚ne‘,“ cituje jeho slova finský deník Tampere Iltalehti. „Prozřel jsem a vidím teď věci trochu jinak. Je tam teď jiný generální manažer a hlavní kouč. V Edmontonu budují vítězný tým. Stále je možné, že tam budu hrát.“
22letý Fin odešel ze Edmontonu na konci sezóny 2018/19 a uplynulý ročník strávil v Kärpätu z nejvyšší finské soutěže. V 56 zápasech vstřelil 24 branek a nasbíral 53 bodů.
Tento týden generální manažer Olejářů Ken Holland přiznal, že s Puljujärvim jednají. Samotný hokejista k tomu uvedl, že že jednalo o „dobrý a konstruktivní telefonát“. Detaily ale odmítl sdělit.
Oilers udělali před čtyřmi lety z Puljujärviho čtyřku draftu. Hráč se ale nedokázal plně prosadit a ze 139 duelů v NHL má na svém kontě jen 17 branek a 20 asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -