- Reklama -

Známý obránce se vrací do hry

- Reklama -

Generální manažer Caroliny Don Waddell ve čtvrtek uvedl, že obránce Jake Gardiner dostal od lékařů povolení vrátit se k hráčské kariéře.

Gardiner, který má smlouvu s cap hitem 4,05 mil. dolarů platnou ještě pro budoucí ročník, strávil celý aktuální ročník na listině dlouhodobě zraněných hráčů poté, co v září absolvoval operací bederního kloubu a páteře.

31letý Američan odehrál v sezóně 2020/21 za Canes jen 26 utkání, ve kterých zaznamenal osm asistencí. Zasáhl i do jednoho duelu play-off.

Gardiner, jenž byl draftovaný Anaheimem v roce 2008 ze 17. místa, si stihl v NHL zahrát na Toronto a Carolinu. V 645 zápasech zaznamenal 49 branek a 277 bodů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -