- Reklama -

Zradil je stadión, osvětloval de Haan pád Islanders

- Reklama -

Fanshop týmu
Obránce Caroliny Calvin de Haan je přesvědčený, že za špatnými výkony Islanders ve druhém kole play-off stojí mimo jiné také jejich nová aréna Barclays Center.
Zatímco na úvod bojů o Stanley Cup, v němž Newyorčané vyřadili Pittsburgh 4:0 na zápasy, hráli ve staré Nassau Coliseum v Uniondale, na sérii s Carolinou se Ostrované přesunuli do moderní haly v Brooklynu.

„V podstatě to neguje jejich výhodu domácího prostředí,“ rozpovídal se Haan, který v minulosti dres Isles oblékal. „V Coliseum je to hlučné a z toho čerpáte. Na lavičce to každého napumpuje,“ narážel bek na absenci hokejové atmosféry v Barclays.
Islanders podlehli Hurricanes konečným výsledkem 0:4 a jejich pouť v play-off skončila. V neoblíbené hale přitom vstřelili jen jeden gól.
Ostrované se stěhovali z předměstí Long Island do Brooklynu před sezónou 2015/16, po tlaku fanoušků ale odehráli v tomto ročníku několik duelů také v Coliseum. Řešením nepříjemné situace je zbrusu nová aréna v Belmont Parku, která má být otevřena v roce 2021.
Titulní foto: mr_t_77 / flickr.com



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -