- Reklama -

Žraloci krouží kolem gólmana Wild

- Reklama -

San Jose se zajímá o zisk gólmana Wild Devana Dubnyka. Informaci přinesl Darren Dreger ze stanice TSN.
Dubnykovi zbývá ze současné smlouvy ještě jeden rok, rozpočet zatěžuje částkou 4,33 miliónů dolarů. Po jejím vypršení se může stát nechráněným volným hráčem.
34letý Kanaďan vynechal v minulém ročníku 15 duelů, aby strávil čas se svou nemocnou manželkou. Poté se nedokázal dostat do formy a ve 28 startech dosáhl pouze úspěšnosti 89 procenta.
Sharks skončili v úspěšnosti zákroků svých gólmanů (89,5 %) na 30. místě v lize a teprve potřetí za poslední dvě dekády nepostoupili do play-off.
Jejich brankář Martin Jones zůstává pod kontraktem do konce sezóny 2023/24 a zřejmě by se v případě naplnění trejdu střídal v bráně s Dubnykem. Druhý gólman Aaron Dell se může stát příští týden nechráněným volným hráčem.
Michael Russo z portálu The Athletic uvádí, že se San Jose zajímá také o minnesotského forvarda Ryana Donata.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -