- Reklama -

Žraloci krouží kolem Hertla. Zatím jsou však nesmělí

- Reklama -

San Jose ještě nepředložilo českému útočníkovi Tomáši Hertlovi nabídku na novou smlouvu

Informaci přinesl David Pagnotta z portálu The Fourth Period.

Kalifornský celek momentálně pracuje na konkrétní nabídce, kterou by měl 28letému Čechovi v blízké budoucnosti předložit. Pokud se v nejbližších týdnech nedohodnou, jsou Sharks připraveni vyměnit jej před přestupovou uzávěrkou.

- Reklama -

„San Jose určitě vyjádřilo touhu udržet si jej. Mimo to se však k dnešnímu dni mnoho nestalo. Hertlovi ještě nebyla nabídnuta žádná oficiální nabídka. To se stane – z toho co ke mně přichází – v nejbližších dvou týdnech,“ poznamenal Pagnotta.

Spekuluje se, že by Hertl chtěl podepsat dlouhodobý kontrakt, který by mu vynesl sedm miliónů ročně. Smlouva, která mu končí, má průměrnou roční hodnotu 5,625 mil. dolarů.

Ve 49 zápasech této sezóny zaznamenal Hertl 40 bodů (22+18), což jej v týmu řadí na druhé místo.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -