- Reklama -

Zraněný Perry by měl úvod série proti Chicagu stihnout

- Reklama -

Oba gólmani, všichni zdraví náhradníci, prostě každý hráč Anaheimu se jel ve čtvrtek sklouznout v Honda Center v rámci další tréninkové jednotky. Chyběl jediný muž, zato ten z nejdůležitějších – Corey Perry.
Lídr kanadského bodování play off NHL (15 bodů) chyběl už na druhém tréninku Ducks, protože ho trápí zranění pravé nohy ze druhé třetiny nedělního utkání s Calgary, kdy se dostal do kolize s Mattem Stajanem z Calgary. Perry má zatím na kontě sedm branek a osm asistencí.
Trenér Anaheimu Bruce Boudreau však věří, že se jeho klíčový útočník dá do pořádku tak, aby do nedělního zápasu s Chicagem, který otevře finále Západní konference, nastoupil. A pokud možno, aby předtím stihnul ještě aspoň jeden trénink.¨


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Máme šest dnů volna, není žádný důvod na něj spěchat,“ řekl Boudreau. „Jsem si jistý, že bude v pátek s námi na ledě. Zatím nemám žádné znamení, že by neměl nedělní zápas stihnout.“
Perry se v minulém utkání zachoval jako správný lídr. Po srážce se Stajanem se sice odplazil do šaten s pomocí spoluhráčů, o několik minut se ale vrátil, aby vstřelil rozhodující branku večera. Od trenéra pak raději dostal několik dnů volna. V týdnu tak jeho jediným tréninkem bylo šlapání na rotopedu.
Organizace Ducks také oznámila, že podepsala smlouvu s českým talentem Ondřejem Kašem. Devatenáctiletý rodák z Kadaně, reprezentant České republiky z juniorských šampionátů, byl draftován Anaheimem loni v sedmém kole. Kaše podepsal s Ducks vstupní tříletý kontrakt.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Levý křídelník, který měří 178 centimetrů a váží 78 kilogramů, hrál minulou sezónu druhou nejvyšší soutěž v ČR za Piráty Chomutov. Ve 37 zápasech základní části nasbíral 21 bodů (7+14). Ve vyřazovací části byl ještě výraznější, Chomutovu přispěl šesti góly a 11 body.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -