- Reklama -

Ztratí Jersey Halla? Hvězda nespěchá na podpis kontraktu

- Reklama -

Fanshop týmuTaylor Hall přišel v draftu roku 2010 na řadu jako úplně první. V šesti letech strávených v Edmontonu ukázal, že je výtečným hokejistou, k týmovému úspěchu však kanadskou hokejovou metropoli nedotáhl. Před třemi lety se tak výměnou za Adama Larssona stěhoval do New Jersey. U Ďáblů vyrostl v hvězdu první velikosti. Po následující sezoně mu skončí kontrakt a sedmadvacetileté levé křídlo s podpisem jeho prodloužení nikam nespěchá.
Vypadá to, že letos zažijeme asi nejzajímavější letní jednání za poslední dobu. Mnoha oporám končí smlouvy a spekuluje se, že by vzduchem mohly létat i kvalifikační nabídky pro omezeně volné hráče.
V New Jersey už ale upírají zrak do vzdálenější budoucnosti. Příští léto by se totiž neomezeně volným hráčem mohl stát i loňský vítěz Hart Trophy Taylor Hall. Podle vyjádření jeho agenta Darrena Ferrise prý zatím s prodloužením své smlouvy nemá kam spěchat. „S GM Devils Rayem Sherem jsem v pravidelném kontaktu. Vzhledem k probíhajícím jednáním nemůžu sdělit žádné podrobnosti. Tohle rozhodnutí nemůžeme uspěchat. Jednání se ještě asi potáhnou,“ naznačil Hallův zástupce.
Začátkem příštího července bude moci Hall podepsat s Devils až osmiletý kontrakt. Ten současný mu zaručuje příjem šest milionů dolarů ročně. Podle serveru The Fourth Period ztratil sedmadvacetiletý útočník zájem o setrvání v dosavadním působišti. V příští sezoně by tak mohla přijít výměna.
Uplynulý ročník Kanaďanovi zničilo zranění levého kolene, kvůli kterému podstoupil arthroskopickou operaci. Bolavý kloub jej pustil jen do 33 utkání základní části, ve kterých nasbíral 37 bodů.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -