- Reklama -

Zůstaneš, Sebastiane! Carolina vyrovnala nabídku Montrealu

- Reklama -

Fanda NHL
Hurricanes se nestáhli do zakoutí a rozhodli se dorovnat tzv. offer sheet, kterou si chtěli Canadiens zajistit služby útočníka Sebastiana Aha (psali jsme ZDE).
Informaci přinesl novinář Chip Alexander s odvoláním na slova majitele Caroliny Toma Dundona.


21letý Fin v pondělí odkývl jako chráněný volný hráč Canes nabídku Habs na pětiletou smlouvu s průměrnou roční hodnotou 8,454 mil dolarů. Současní majitele jeho práv měli týden na to, aby na situaci zareagovali minimálně stejně vysokým kontraktem.
„Jsme překvapení,“ reagoval Dundon na tah kanadského celku. „Aha milujeme a jsme šťastní, že jsme se takto rozhodli. Nechápeme, že si někdo mohl myslet, že tohle (offer sheet – pozn. NHLnews) bude fungovat.“
Dundonův pohled na věc sdílel i generální manažer Hurricanes Don Waddell. „Bylo to snadné rozhodnutí,“ okomentoval vyrovnání nabídky Habs. „Sebastian je jedním z nejlepších hráčů v lize a základním kamenem toho, co zde budujeme. Mluvili jsme s ním a on dal jasně najevo, že chce zůstat v Raleigh a být součástí této organizace.“
Poslední tvrzení je však v příkrém rozporu s vyjádřením hokejistova agenta Gerryho Johanssona, který ještě včera řekl, že Aho chce na „100 procent“ hrát v Montrealu.
Tak či tak zůstává mladá hvězda v Severní Karolíně a podle pravidel NHL ji nyní nesmí Canes minimálně následujících 12 měsíců vytrejdovat.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -