- Reklama -

VIDEO: Vrána se poprvé pobil, mstil českého parťáka

- Reklama -

Fanshop týmu
Středeční souboj mezi Capitals a Bolts přinesl nejeden zajímavý okamžik. Obzvláště dramatická byla druhá třetina, jež přinesla šest gólů i českou krev.
Ta patřila útočníkovi Jakubu Vránovi, jenž si v NHL připsal svůj první pěstní souboj.
Vše odstartoval spor dalšího Čecha Michala Kempného s dvojicí hráčů Lightning Cédrice PaquetteAdam Erne, po němž zůstal hodonínský rodák ležet na ledě.
Z následných šarvátek pak zaujala právě ta s Vránou, který si vyměnil několik tvrdých ran s Yannim Gourdem. Výsledkem bitky byla nejen krev na Vránově hledí, ale také vyloučení obou hokejistů z utkání.
Hůře je na tom ale Kempný, který podle vyjádření z klubu utržil zranění dolní části těla.
„Zítra budeme vědět o jeho zdravotním stavu více. V tuhle si chvíli si myslím, že je jisté, že nám bude nějakou dobu chybět,“ řekl kouč Washingtonu Todd Reirden.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -