- Reklama -

Podmínky užití

Děkujeme za Váš zájem o stránky nhlnews.cz, seznamte se, prosím, s podmínkami užití stránek.

Všechny www stránky na výše uvedené internetové doméně jsou určeny pouze k prohlížení. Pořizovatelem a provozovatelem těchto www stránek je fyzická osoba Studio 941 s.r.o.,ČO: 17535611, která spravuje veškerý obsah těchto www stránek.

Copyright

Veškerá práva, která zde nejsou výslovně udělena, jsou vyhrazena. Jakékoliv užití těchto www stránek nad rámec stanovený v těchto podmínkách je možné pouze s výslovným souhlasem. Publikování, šíření či kopírování veškerého obsahu v jakékoliv podobě bez předchozího písemného nebo ústního souhlasu je zakázáno.

Uživatelé těchto stránek si mohou stáhnout nebo vytisknout jednu kopii všech materiálů na těchto stránkách pro osobní nekomerční použití. Nesmí však tyto materiály nijak upravovat, mazat či měnit jakákoliv autorská práva a obchodní známky.

Veškerý materiál na těchto stránkách je určen pouze pro legální použití v souladu s platnými právními předpisy. Žádné informace uvedené na těchto stránkách není dovoleno kopírovat, distribuovat nebo předávat firmám a třetím osobám pro komerční využití bez výslovného písemného nebo ústního souhlasu.

Výše zmíněné podmínky užití se nevztahují na volně dostupné fotografie a texty pod licencí Creative Common či jiné z volně šiřitelných licencí.

Další upozornění

Některé stránky na internetové doméně nhlnews.cz odkazují i na jiné webové stránky. Neneseme žádnou odpovědnost za obsah těchto propojených internetových stránek a za ochranu dat, kterou používají.

Názvy značek a loga

Slovní ochranná známka a obrázek Stanley Cupu, jméno a logo Center Ice, NHL Konferenční loga a název NHL Winter Classic jsou registrované ochranné známky, slovní značka a logo Vintage Hockey jsou ochranné známky National Hockey League. Všechna loga a značky NHL a loga týmů NHL, jakožto další zde zobrazené a značky jsou vlastnictvím NHL a příslušných týmů. NHL Enterprises, LP © NHL 2014 Všechna práva vyhrazena. Všechny NHL dresy na míru se jmény a čísly hráčů NHL jsou oficiálně licencované NHL a NHLPA. Slovní ochranná známka rolby je také registrovaná.

Publikování, šíření či kopírování veškerého obsahu www.nhlnews.cz je bez písemného souhlasu trestné.