- Reklama -

Roztomilý klučina se zhlédl v Jakubu Voráčkovi

- Reklama -

Hvězda Jakuba Voráčka září tak jasně, jako ještě nikdy předtím. A tak není divu, že jeho fanouškovská základna utěšeně roste. A to i mezi těmi nejmenšími. Internetové vody rozvířilo začátkem týdne krátké video Geoffa Manga, zachycující jeho dva a půl roku starého syna Ethana. Malého nezbedu a jeho ráznou odpověď „I’m not bud, I’m Voracek!“ shlédly díky sdílení přes sociální sítě už stovky tisíc lidí.

Ale tady ještě nekončíme. Malý fanoušek se na svůj hokejový idol přišel podívat ve čtvrtek, když byl na programu zápas mezi Philadelphií a Floridou. Sebou si přinesl i cedulku, kterou mu vyrobila jeho matka Melissa, a na které bylo výstižně naspáno…

I'm not bud, I'm Voracek

A photo posted by geoffmang (@geoffmang) on


A víte, kdo si toho všiml? Hráči Flyers. Stalo se tak během předzápasového rozbruslení, když byl Jakub Voráček upozorněn svými spoluhráči na to, že jeden malý šikula v hledišti se dožaduje jeho pozornosti. Český útočník na svého drobného příznivce zamával a po odehrání první třetiny utkání vyslal svojí přítelkyni, aby se s Ethanem a jeho rodinou setkala. Samozřejmě i s nějakým tím dárečkem.


„Ani moc nechápal, co se vlastně děje. Ale za celý zápas nepustil ten puk z ruky. Dokonce s ním i spal. Od Jakuba to bylo velmi milé a laskavé gesto,“ řekla Melissa Mang. Voráček navíc potěšil svého obdivovatele i v samotném zápase, ve kterém si připsal jednu branku a proměněný nájezd. Krásný večer tak trochu zkalila jen konečná porážka Letců.
Ethan se v hledišti Well Fargo Center objeví znovu šest dní po Novém roce, kdy do Philadelphie zavítají ottawští Senátoři. Tak to aby ses snažil, Jakube :)!
Foto/Photo by: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -