- Reklama -

Čeká Wild velký boj o Kaprizova?

- Reklama -

Kirill Kaprizov nemůže podepsat novou smlouvu dříve než v červenci příštího roku, ale už nyní se spojuje s tím, že by se ho týmy mohly snažit Minnesotě „ukrást“ lukrativnější nabídkou. Majitel Wild Craig Leipold je však připravený nabídnout hvězdnému útočníkovi kontrakt, který by jej v mužstvu udržel.

„Řeknu vám, že nikdo nenabídne víc peněz jako my, anebo delší kontrakt. Takže všechno, co musíme udělat, je přesvědčit jej, že chceme vyhrávat,“ uvedl Leipold pro The Athletic.

„Co chce? Chce vítězit…A my jsme na vyhrávání zvyklí. Toto je „Hockey State“ a vrátíme jej zpět na vítěznou kolej. Budeme pravidelným účastníkem play-off, ale to začíná Kirillem. Bude se muset koncentrovat na to, co děláme. Plánujeme s ním prodloužit smlouvu.“

Minnesota se v příštím létě dočká velkého nárůstu finanční flexibility, když se náklady na vykoupené smlouvy Ryana Sutera a Zacha Pariseho sníží ze 14,7 mil. na 1,7 miliónů.

- Reklama -

„Příští 1. červenec bude jako Vánoce,“ poznamenal Leipold. „Budeme mít k dispozici peníze. Budeme mít k dispozici zdroje na to, abychom udělali to, co potřebujeme udělat, abychom se vrátili k hokeji Wild. A těšíme se na to.“

Příští rok jsou potenciálně nechráněnými volnými hráči například Mitch Marner, Mikko Rantanen či Brock boeser.

27letý Kaprizov je už nyní nejlépe placeným hráčem Wild s jeho cap hitem 9 mil. dolarů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -