- Reklama -

Kulich dnes nastoupí, Palát ale hrát nebude

- Reklama -

Neštěstí pro jednoho může být štěstím pro druhého, tak už to ve sportu někdy chodí. Útočník Buffala Nicolas Aube-Kubel musel ze včerejšího utkání ze zdravotních důvodů odstoupit a dnes ho v sestavě neuvidíme.

Nahradit by ho mohl jeden z dvojice českých útočníků, což na předzápasové tiskové konferenci připustil kouč Sabres Lindy Ruff. A vše nasvědčuje tomu, že se do hry dostane dvacetiletý Jiří Kulich.

Na místě Aube-Kubela bude ve čtvrté formaci nakonec hrát Peyton Krebs, Kulich zaujme Bensonovo místo na levém křídle druhého útoku vedle Cozense a Quinna.

Otazník však visel nad startem Ondřeje Paláta, který se včera po utkání omluvil z naplánované tiskové konference. Kouč Sheldon Keefe dnes nechtěl případné změny v sestavě komentovat. Podle posledních informací Ondřej Palát skutečně z osobních důvodů nenastoupí. Dan Rosen z nhl.com informuje, že se má jednat o narození druhého dítěte.

- Reklama -

Oba kluby také udělaly očekávanou změnu v brankovišti. Druhý duel startuje necelých 19 hodin po konci prvního zápasu, z toho důvodu dnes budou chytat odpočatí Devon Levi (Buffalo) a Jake Allen (New Jersey).

Druhý duel mezi New Jersey a Buffalem začíná dnes v 16 hodin.

- Reklama -
Roman Blaha
Senior hockey writer at nhlnews.cz. Teacher, speaker, father of two. Vancouver 2010 volunteer. Best hockey ever: Canada Cup '87. Favourite players: Wayne Gretzky, Steve Yzerman.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -