- Reklama -

MATCH SUMMARY: Další Pastrňákův gól, milníky pro Crosbyho s Malkinem

- Reklama -

Zápasový program tentokrát zahrnoval čtyři utkání. Další gól vstřelil David Pastrňák. Český útočník v barvách Bostonu zahájil letošní sezónu skvělým způsobem, když skóroval ve čtyřech z pěti zápasů. Pastrňák se prosadil i na ledě Colorada a pomohl tak k vítězství Bruins v poměru 5:3.

Z dalších českých hráčů předvedl výborný výkon brankář Anaheimu Lukáš Dostál, který byl vyhlášen třetí hvězdou utkání a výraznou měrou přispěl k vítězství Ducks 5:4 v prodloužení nad Utahem.


Sestřihy z utkání ZDE


Významných milníků dosáhli v zápase proti Buffalu útočné hvězdy Pittsburghu Penguins, Sidney Crosby s Jevgenijem Malkinem. Kanaďan Crosby zaznamenal v první třetině zápasu svůj 1600. bod v kariéře. Rus Malkin za ním ale příliš nezaostal a ve třetí třetině přidal svůj 500. gól v NHL. Oba hráči tak pomohli Penguins k vítězství nad Sabres 6:5 v prodloužení.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -