- Reklama -

Brněnský rodák opouští NHL

- Reklama -

Poté, co strávil minulý ročník v AHL a v tréninkovém kempu New Jersey neuspěl na zkoušce, se obránce Jakub Zbořil rozhodl pro návrat do Česka. Podepsal tam smlouvu do konce sezóny 2028/29 s Pardubicemi.

Brněnský rodák se v minulém týdnu ukázal v Brně, kde jednal s majitelem Komety Liborem Zábranským a už to vypadalo, že bude zase nastupovat za svůj mateřský klub.

Nakonec dal přednost po titulu bažícím Pardubicím.

Zbořil působil v zámoří od roku 2014, pouze začátek sezony 2020/21 strávil v mateřské Kometě. Po juniorské soutěži a AHL si v ročníku 2018/19 poprvé zahrál NHL v dresu Bostonu. V elitní soutěži nasbíral za Bruins 76 zápasů, jeden gól a 15 asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -