- Reklama -

VIDEO: Trouba zdemoloval soupeře. Odveta přišla rychle

- Reklama -

Kapitán Rangers Jacob Trouba podráždil v úterý večer dalšího soupeře. Tentokrát se mu to podařilo bodyčekem na obránce Montrealu Justina Barrona.

K incidentu došlo v osmé minutě třetí třetiny za stavu 5:2 pro Newyorčany. Barron po překročení útočné modré čáry přihrál puk a následně do něj vrazil nekompromisní zadák Jezdců.

Trouba se prakticky okamžitě musel zodpovídat za svůj zákrok bekovi Habs Mikeu Mathesonovi, který k němu přibruslil, shodil rukavice a pustil se do bitky.

- Reklama -

Barron měl mezitím problém se z nárazu vzpamatovat a potřeboval pomoc, aby odešel z ledu do šatny. Z ní se už do akce nevrátil.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -