- Reklama -

NHL i v aprílu. NOVA Sport a FANDA odvysílají třináct zápasů

- Reklama -

Plán přenosů na duben je zkrácený, protože v neděli 10. dubna končí základní část NHL. V dubnu budou hlavními lákadly na stanicích NOVA Sport 1, NOVA Sport 2 a videoportále VOYO sobotní zápasy.
Nejprve se 2. dubna od 22:05 střetnou Los Angeles Kings s Dallasem Stars na stanici NOVA Sport 1 a videoportále VOYO, druhou sobotu 9. dubna od 18:35 uvidí diváci New York Rangers proti Detroitu Red Wings na stanici NOVA Sport 2 a videoportále VOYO.
Fanoušci Jaromíra Jágra si budou moci užít zápas Floridy Panthers s Montrealem Canadiens v noci ze soboty 2. dubna na neděli 3. dubna od 1:05 na stanici NOVA Sport 1 a videoportále VOYO.
Rozpis přímých přenosů základní části NHL pro měsíc duben:
nhl
– Tisková zpráva NOVA Sport –
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -